ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Πέθανε 39χρονος Ανθυπολοχαγός, μετά από αξονική τομογραφία

Ελλάδα: Πέθανε 39χρονος Ανθυπολοχαγός, μετά από αξονική τομογραφία

Τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο στην Ξάνθη, καθώς ένα 39χρονο στέλεχος του Στρατού Ξηράς έχασε αιφνιδίως τη ζωή του, μετά από μια αξονική τομογραφία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kranosgr.com, ο άτυχος ανθυπολοχαγός ο οποίος υπηρετούσε στο Δ’ ΣΣ στην Ξάνθη, φέρεται να κατέρρευσε μετά την ολοκλήρωση αξονικής τομογραφίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, πιθανόν από ανακοπή.

Κατέρρευσε μετά την αξονική τομογραφία

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το στέλεχος του Στρατού Ξηράς φέρεται να κατέρρευσε μετά την ολοκλήρωση αξονικής τομογραφίας. Ο 39χρονος κατέληξε, πιθανότατα από ανακοπή, ωστόσο απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατό του θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Είναι το δεύτερο στέλεχος που θρηνεί ο Στρατός τις τελευταίες ημέρες καθώς επίσης αιφνιδιαστικά πριν λίγες ημέρες κατέρρευσε και πέθανε 48χρονος Ανθυπασπιστής του ΣΞ, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Παρότι κλήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δεν κατέστη ικανό να τον επαναφέρουν.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top