Επιβεβαίωσαν τη στενή συνεργασία για θαλάσσιο διάδρομο οι ΥΠΕΞ Κύπρου και ΗΑΕ

Επιβεβαίωσαν τη στενή συνεργασία για θαλάσσιο διάδρομο οι ΥΠΕΞ Κύπρου και ΗΑΕ

Τη στενή συνεργασία για την υλοποίηση του θαλάσσιου διαδρόμου για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, επιβεβαίωσαν σήμερα σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κόμπος και ο Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Abdullah bin Zayed.

Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Κόμπου στην πλατφόρμα «Χ» ο ίδιος μίλησε τηλεφωνικώς με τον Υπουργό Εξωτερικών των Εμιράτων σχετικά με τον θαλάσσιο διάδρομο της Κύπρου για παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα.

Στην ανάρτηση εκφράζει «βαθιά ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη και τη συνεργασία» και προσθέτει ότι «συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.