ΙΣΙΣ: Σπουδαία πρωτοβουλία της κλινικής για ενημέρωση γύρω από τις μεθόδους εξωσωματικής

ΙΣΙΣ: Σπουδαία πρωτοβουλία της κλινικής για ενημέρωση γύρω από τις μεθόδους εξωσωματικής

Η κλινική ΙΣΙΣ, με αφορμή τη μέρα της γυναίκας, διοργάνωσε ενημερωτικό σεμινάριο στη Λεβέντειο πινακοθήκη, για τις μεθόδους εξωσωματικής γονιμοποίησης και κρυοσυντηρηση ωαρίων , με στόχο την ενημέρωση όλων των γυναικών και ζευγαριών.

Μέσα από αυτή την παρουσίαση, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το θέμα της γονιμότητας και υπογονιμότητας και για τις θεραπείες – λύσεις που υπάρχουν.

Η εξωσωματική γονιμοποίηση και η κρυοσυντήρηση ωαρίων αντιπροσωπεύουν σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις στο τομέα της αναπαραγωγής, προσφέροντας νέες δυνατότητες και ελπίδες σε όσους τις χρειάζονται.

Η ενημερωτική ημερίδα αποτέλεσε μια εξαιρετική πρωτοβουλία για την ενημέρωση του κοινού.

Η πρωτοβουλία αυτή αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της κλινικής στην παροχή ενημέρωσης και υποστήριξης σε θέματα υγείας και αναπαραγωγής, ενισχύοντας την ευαισθητοποίηση και τη γνώση σε αυτό το σημαντικό τομέα.

Ευχαριστούμε τη βουλεύτρια κ. Σάββια Ορφανίδου για την υποστήριξη και παρουσία της όπως και όλους τους ομιλητές μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE