ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επαναπατρίστικαν χιλιάδες πρόωπα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο - Κοινή προσπάθεια Αστυνομίας με τον FRONTEX

Επαναπατρίστικαν χιλιάδες πρόωπα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο - Κοινή προσπάθεια Αστυνομίας με τον FRONTEX

Συνολικά 2,247 πρόσωπα, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, έχουν απελαθεί/επαναπατριστεί από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας το 2024 (μέχρι 8/3/2024), στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας,  για επιστροφές υπηκόων τρίτων χωρών στις χώρες καταγωγής τους.

Κατά την αντίστοιχη περσινή περίοδο ο συνολικός αριθμός ανήλθε στις 1,645 απελάσεις/επαναπατρισμούς.

Η τελευταία κοινή πτήση αναγκαστικής επιστροφής έγινε στις 5/3/2024 με απέλαση αριθμού προσώπων, που πραγματοποιήθηκε υπό το συντονισμό του Οργανισμού FRONTEX.

Πρόκειται για την 3η συμμετοχή της Αστυνομίας Κύπρου σε κοινή επιχείρηση επαναπατρισμού και απελάσεων του FRONTEX για φέτος.

Οι προσπάθειες της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, για μεγιστοποίηση του αριθμού επιστροφών, συνεχίζονται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, καθώς το Ισραήλ αποφάσισε οτι θα ανταπαντήσει στο Ιράν, όπως δήλωσε ανώτατος κρατικός αξιωματούχος . Μια εκ νέου επίθεση στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία,θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top