Μητέρα έκανε δώρο ζωής στον γιο της στη Θεσσαλονίκη - Του χάρισε το νεφρό της

Μητέρα έκανε δώρο ζωής στον γιο της στη Θεσσαλονίκη - Του χάρισε το νεφρό της

Δώρο ζωής στον γιο της έκανε μια μητέρα δίνοντας το νεφρό της στο παιδί της στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

«Το δώρο που έκανα στο γιο μου ήταν να του δώσω τον ένα μου το νεφρό για να έχει μια καλύτερη και ποιοτική ζωή», ανέφερε η κυρία Σταυρούλα Νόκα μιλώντας στην ΕΡΤ. Μετά την επιτυχημένη μεταμόσχευση η Σταυρούλα Νόκα ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο, νιώθοντας δικαιωμένη για την απόφασή της να χαρίσει το νεφρό στον γιο της.

«Δεν φοβήθηκα γιατί το έκανα από καρδιάς. Καθόλου δε φοβήθηκα», προσθέτει. Υπό ιατρική παρακολούθηση παραμένει ο 35χρονος λήπτης, ο οποίος πριν χρόνια είχε υποβληθεί ξανά σε μεταμόσχευση νεφρού.

Υπό ιατρική παρακολούθηση παραμένει ο 35χρονος λήπτης, ο οποίος πριν χρόνια είχε υποβληθεί ξανά σε μεταμόσχευση νεφρού. "Ευχαριστώ μαμά για το δώρο που μου έκανες. Μου ξαναέδωσες ζωή. Περιμένω να σηκωθώ και να γυρίσω σπίτι να σας αγκαλιάσω", τονίζει.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: Η Κυβέρνηση ανοίγει τον διάλογο - Κόκκινες γραμμές από εργοδότες και συντεχνίες

Συνταξιοδοτικό: Η Κυβέρνηση ανοίγει τον διάλογο - Κόκκινες γραμμές από εργοδότες και συντεχνίες

Σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της εισέρχεται η συζήτηση για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του τροποποιητικού νομοσχεδίου στους κοινωνικούς εταίρους. Η Κυβέρνηση επιχειρεί να θέσει τις βάσεις για μια συνολική αλλαγή του συστήματος, την ώρα που εργοδοτικές οργανώσεις και συντεχνίες καταγράφουν θετικά στοιχεία, αλλά ταυτόχρονα θέτουν σειρά ερωτημάτων και προβάλλουν σαφείς κόκκινες γραμμές.

BEST OF TOTHEMAONLINE