Προσοχή: Αυτόν ψάχνουν για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης - Δείτε Φωτογραφία

Προσοχή: Αυτόν ψάχνουν για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης - Δείτε Φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του MOHAMAD ALYAHYA, 27 ετών από τη Συρία για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με υπόθεση που αφορά το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, το οποίο διαπράχθηκε στις 06/02/2024 στη Λεμεσό.

 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE