ΔΙΕΘΝΗ

Θρίλερ με τον θάνατο γνωστής πορνοστάρ – Ερευνάται το ενδεχόμενο να δολοφονήθηκε

Θρίλερ με τον θάνατο γνωστής πορνοστάρ – Ερευνάται το ενδεχόμενο να δολοφονήθηκε

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 26χρονης πορνοστάρ Σοφία Λεόνε, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της την 1η Μαρτίου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, που την εκπροσωπούσε στον χώρο των ερωτικών ταινιών, ο θάνατός της ερευνάται ως περιστατικό ληστείας και δολοφονίας.

«Για να είμαστε ξεκάθαροι, ο θάνατος της Σοφίας ερευνάται ως υπόθεση ληστείας και δολοφονίας. Θα πάρουμε χρόνο από τα social media γιατί αυτό είναι δύσκολο. Εκτιμούμε που βλέπουμε τις ιστορίες από ανθρώπους που τη γνώριζαν. Όλοι συμφωνούμε ότι ήταν αγαπημένη και ευγενική. Όλοι την αγαπάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Χ η εταιρεία 101 Modeling.

Η Λεόνε «ανακαλύφθηκε» από έναν ατζέντη ενώ παρακολουθούσε ένα μουσικό φεστιβάλ στο Μαϊάμι

Την ίδια ώρα, όπως μεταφέρουν φίλοι και αγαπημένοι της 26χρονης, η οικογένειά της απευθύνει έκκληση για «δικαιοσύνη» όσον αφορά τις συνθήκες του θανάτου της.

Ύποπτες οι συνθήκες θανάτου της

Όπως αναφέρει η US Sun, από την πρώτη στιγμή το αστυνομικό τμήμα του Αλμπουκέρκι, που έχει αναλάβει την υπόθεση, θεωρούσε ύποπτες τις συνθήκες θανάτου της πορνοστάρ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Λατίνα ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της πριν κλείσει τα 20 της χρόνια και η περιουσία της εκτιμάται ότι ξεπερνά το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Η Λεόνε «ανακαλύφθηκε» από έναν ατζέντη ενώ παρακολουθούσε ένα μουσικό φεστιβάλ στο Μαϊάμι. Μετά από κάποια έρευνα που έκανε η ίδια, αποφάσισε να ενταχθεί στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών.

Στη σελίδα GoFundMe, που δημιουργήθηκε για τη συγκέντρωση χρημάτων για το μνημόσυνό της, ο πατριός της Μάικ Ρομέρο ανέφερε ότι η έρευνα της αστυνομίας για τα αίτια θανάτου της νεαρής γυναίκας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας είναι σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό της.

«Απολάμβανε τα ταξίδια και έβρισκε πάντα τρόπους να κάνει τους γύρω της να χαμογέλανε», αναφέρει στο κείμενό του, κάνοντας ειδική αναφορά στην αγάπη της 26χρονης για τα ζώα, και ειδικά για τα τρία κατοικίδιά της.

Θαυμαστές και φίλοι της σταρ εξέφρασαν στα social media τη θλίψη τους για τον θάνατο της 26χρονης. «Η ζωή είναι πολύ σύντομη, όμορφη και τραγική. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη», «Είναι αληθινή αυτή η είδηση; Νιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι», είναι κάποια από τα μηνύματα στο X.

Μια συνάδελφός της χαρακτήρισε τη Λεόνε «ένα σπουδαίο μέλος της βιομηχανίας», εκφράζοντας την ευχή να μπορέσουν οι δικοί της να επεξεργαστούν την απώλειά με την απαιτούμενη ηρεμία.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top