Ταξιδιάρικες ουσίες: Βαλίτσα φορτωμένη με... κάνναβη εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο - Χειροπέδες σε 26χρονο - Φωτογραφίες

Ταξιδιάρικες ουσίες: Βαλίτσα φορτωμένη με... κάνναβη εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο - Χειροπέδες σε 26χρονο - Φωτογραφίες

Στο πλαίσιο των δράσεων και ενεργειών που γίνονται από την ΥΚΑΝ Λάρνακας σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές και άλλους αρμόδιους φορείς, με σκοπό τον εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στην Κυπριακή Δημοκρατία, εντοπίστηκε χθες Τρίτη και κατασχέθηκε, μία βαλίτσα που περιείχε 16 κιλά και 752 γραμμάρια κάνναβης, στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός προσώπου ηλικίας 26 ετών, το οποίο συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο ύποπτος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE