Ταξιδιάρικες ουσίες: Βαλίτσα φορτωμένη με... κάνναβη εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο - Χειροπέδες σε 26χρονο - Φωτογραφίες

Ταξιδιάρικες ουσίες: Βαλίτσα φορτωμένη με... κάνναβη εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο - Χειροπέδες σε 26χρονο - Φωτογραφίες

Στο πλαίσιο των δράσεων και ενεργειών που γίνονται από την ΥΚΑΝ Λάρνακας σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές και άλλους αρμόδιους φορείς, με σκοπό τον εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στην Κυπριακή Δημοκρατία, εντοπίστηκε χθες Τρίτη και κατασχέθηκε, μία βαλίτσα που περιείχε 16 κιλά και 752 γραμμάρια κάνναβης, στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός προσώπου ηλικίας 26 ετών, το οποίο συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο ύποπτος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.