Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών υπόθεση ξεπλύματος παράνομου χρήματος - Στο ΤΑΕ δύο πρόσωπα

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών υπόθεση ξεπλύματος παράνομου χρήματος - Στο ΤΑΕ δύο πρόσωπα

Υπόθεση νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά τον εντοπισμό δεκάδων χιλιάδων ευρώ στην κατοχή προσώπου, το οποίο ανακρίνεται μαζί με δεύτερο ύποπτο.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο αξιολόγησης και διερεύνησης πληροφορίας για διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών και αδικημάτων νομιμοποίησης εσόδων απο παράνομες δραστηριότητες, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσου έθεσαν υπο παρακολουθηση συγκεκριμενο υποστατικό.

Ένα πρόσωπο, που θεάθηκε να εξέρχεται από το συγκεκριμένο υποστατικό, ανακόπηκε για έλεγχο και στην κατοχη του εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μαζί με δεύτερο πρόσωπο που βρισκόταν στην σκηνή, οδηγήθηκαν για ανάκριση στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE