ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άγρια επεισόδια στην Ορόκλινη – Αλλοδαποί λιντσάρισαν Αστυνομικούς

Άγρια επεισόδια στην Ορόκλινη – Αλλοδαποί λιντσάρισαν Αστυνομικούς

Άγρια επεισόδια που θυμίζουν ζούγκλα, εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο σε ξενοδοχείο της Ορόκλινης, με πρωταγωνιστές ανήλικους αλλοδαπούς που φιλοξενούνται εκεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στο ThemaOnline, σε ξενοδοχείο που φιλοξενούνται ασυνόδευτοι ανήλικοι Σύριοι, στην Ορόκλινη, αλλοδαποί επιτέθηκαν σε δύο Αστυνομικούς μέσα σε μία μέρα, τραυματίζοντάς τους.

Γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης (14/3), ανήλικος αλλοδαπός που οδηγούσε ποδήλατο ανακόπηκε από Αστυνομικό, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι το εν λόγω ποδήλατο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο. Όταν ο Αστυνομικός προσπάθησε να του πάρει το ποδήλατο, ο νεαρός του επιτέθηκε τραυματίζοντας τον ελαφρά.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί φαίνεται να φυγάδευσαν τον συνάδελφό τους από το σημείο και ζήτησαν από περίπολο μείνει στην περιοχή για να επιβλέπει την κατάσταση.

Μετέπειτα, μετά την αλλαγή της βάρδιας, αστυνομικός μπήκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου που φιλοξενούνται οι ανήλικοι Σύριοι και τους βρήκε να τσακώνονται άγρια, πετώντας καρέκλες ο ένας στον άλλον, ενώ ταυτόχρονα έσπαζαν τα τζάμια από τα παράθυρα του χώρου.

Μόλις οι αλλοδαποί αντίκρισαν τον Αστυνομικό, γύρω στα 30 άτομα στράφηκαν εναντίων του και τον χτυπούσαν με μανία. Δυο Σύριοι βοήθησαν τον αστυνομικό να ξεφύγει, βγάζοντάς τον εκτός του κτηρίου.

Ο Αστυνομικός κάλεσε ενισχύσεις και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο σημείο τουλάχιστον 4 περιπολικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάθε βράδυ ξεσπούν άγριοι καβγάδες, ενώ διαχρονικά γίνονται συλλήψεις νεαρών που φαίνεται να διαμένουν στο εν λόγω ξενοδοχείο, μετά από καταγγελίες ότι κάνουν διαρρήξεις.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top