Δείπνο ιφτάρ για την Ολκγίν παραχώρησε ο Τατάρ

Δείπνο ιφτάρ για την Ολκγίν παραχώρησε ο Τατάρ

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Ερσίν Τατάρ, υποδέχθηκε την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σε δείπνο ιφτάρ το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την «Κίπρις Ποστασί», το δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο «προεδρικό», στην κατεχόμενη Λευκωσία, άρχισε γύρω στις 6 μ.μ.

Την Προσωπική Απεσταλμένη που βρίσκεται επί του παρόντος στο νησί για έναν δεύτερο γύρο επαφών, υποδέχθηκε ο ειδικός αντιπρόσωπος της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, Γκιουνές Ονάρ.

Μετά το τέλος του δείπνου δεν έγιναν δηλώσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE