LIKE ONLINE

Τα δύο ζώδια που θα βιώσουν αφθονία θετικών συναισθημάτων το τριήμερο

Τα δύο ζώδια που θα βιώσουν αφθονία θετικών συναισθημάτων το τριήμερο

Όταν μιλάμε για αφθονία θετικών συναισθημάτων δεν εννοούμε μόνο εκείνα που έχουν να κάνουν με τον ερωτικό τομέα. Μπορεί να αναφερόμαστε στην αίσθηση πληρότητας που έχει ένας άνθρωπος και στο πόσο καλά νιώθει με τον εαυτό του. Επίσης, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει όλα του τα προβλήματα λυμένα, αλλά ότι αισθάνεται ηρεμία και δύναμη να τα αντιμετωπίσει.

Με την εποχή των Ιχθύων να φτάνει στο τέλος της, αυτή η αίσθηση πληρότητας γίνεται πιο έντονη για τα δύο παρακάτω ζώδια. Έτσι μέχρι τις 19 Μαρτίου, Υδροχόοι και Καρκίνοι (και όσοι έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια) αντιμετωπίζουν τη ζωή πιο θετικά – και επειδή δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει αυτό, εκμεταλλευτείτε το.

Υδροχόος

Η ενέργεια των Ιχθύων κυβερνά τον οίκο της αυτοεκτίμησης και του οικονομικού σας πλούτου, γεγονός που μπορεί να σας βοηθήσει να συντονιστείτε με το πώς η ζωή που δημιουργείτε θα αντανακλά σε εσάς.

Σε αυτόν τον χώρο, επειδή οι Ιχθύες είναι ένα εξαιρετικά συναισθηματικό ζώδιο του νερού, πρέπει να διασφαλίσετε ότι δεν υπάρχουν φόβοι γύρω από το ότι πώς σας βλέπουν οι άλλοι και πώς εσείς τον εαυτό σας.

Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί ως φόβος να εκφράσετε τις ανάγκες ή τις επιθυμίες σας επειδή έχετε αμφιβολίες για το πώς θα γίνουν δεκτές. Όταν γνωρίζετε, όμως, πραγματικά τι αξίζετε, τότε λειτουργείτε ως μαγνήτης, προσελκύοντας ευκαιρίες και αφθονία απευθείας στη ζωή σας. Ήδη από της 11 του μήνα η Αφροδίτη βρίσκεται στου Ιχθύς και σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε στιγμές μοναδικές. Η κεντρική ιδέα των ημερών έχει να κάνει με το να μάθετε από το παρελθόν σας, ώστε να μπορέσετε να δώσετε μεγαλύτερη αγάπη στον εαυτό σας, η οποία θα σας οδηγεί στο να μπορείτε να θέσετε τον πήχη ψηλότερα για τη ζωή σας.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς (10 Μαρτίου) κορυφώθηκε στον οίκο σας της τύχης και της αφθονίας, καθιστώντας αυτό το γεγονός ιδιαίτερα ισχυρό για εσάς. Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς διανύσατε τα τελευταία μαθήματα του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τα οποία ανέδειξαν προβλήματα στις σχέσεις και στον τομέα της αγάπης. Πλέον, νιώθετε πιο ανάλαφρες και έτοιμες να ζήσετε νέες περιπέτειες. Λόγω της θεραπευτικής φύσης που είχε αυτή η Σελήνη, θα μπορέσετε επιτέλους να εμπιστευτείτε το καινούργιο που έρχεται με ελπίδα, ώστε να εκμεταλλευτείτε την κάθε στιγμή.

Προσεγγίστε το υπόλοιπο αυτού του μήνα με περιέργεια και εμπιστοσύνη. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα σε ήσυχες στιγμές αυτοφροντίδας και δυναμικές εξόδους, ώστε να μπορέσετε να αποβάλλετε τους φόβους σας μια για πάντα. Σταματήστε να αναζητάτε λόγους για τους οποίους κάτι δεν θα πετύχει – είτε πρόκειται για μια σχέση, είτε για την επιθυμία σας να ταξιδέψετε, είτε για την επιδίωξη ενός συγκεκριμένου προγράμματος και ξεκινήστε. Θα δείτε πως το μόνο που σας κρατά πίσω είναι το μυαλό σας.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top