ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρακολουθούσαν υποστατικό στη Λεμεσό και εντόπισαν πάνω από 700 χιλιάδες - Χειροπέδες σε δύο για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

Παρακολουθούσαν υποστατικό στη Λεμεσό και εντόπισαν πάνω από 700 χιλιάδες - Χειροπέδες σε δύο για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

Στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση συγκεκριμένο υποστατικό, αφού εκεί φέρεται να διεξαγόταν ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Γύρω στο μεσημέρι χθες, θεάθηκε αυτοκίνητο να σταθμεύει έξω από το συγκεκριμένο υποστατικό και ένα πρόσωπο να εξέρχεται του υποστατικού και να εισέρχεται στο αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού. Αμέσως, το αυτοκίνητο ανακόπηκε από τα μέλη του ΟΠΕ και κατά τον έλεγχο των στοιχείων των δύο επιβαινόντων, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 33χρονος και συνοδηγός 34χρονος και οι δύο αλλοδαποί.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στη τσάντα που κρατούσε ο 34χρονος 17 συνολικά φάκελοι οι οποίοι περιείχαν χρηματικά ποσά. Όλοι οι φάκελοι ανοίχθηκαν στην παρουσία του 34χρονου και αφού καταμετρήθηκε το χρηματικό ποσό, διαπιστώθηκε ότι αυτό ανέρχεται στις €161,425.

Ο 34χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού.

Σημειώνεται ότι εντός του υποστατικού, υπήρχε ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 41 το οποίο παρουσιάστηκε ως μέτοχος του εν λόγω υποστατικού. Τόσο αυτός όσο και ο 33χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κλήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανακρίσεις.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο υποστατικό, εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €706,300, $22,539, £1,375 στερλίνες, δύο μηχανές καταμέτρησης χαρτονομισμάτων καθώς επίσης και άδειοι χάρτινοι φάκελοι που φέρονται να χρησιμοποιούνταν για τη συσκευασία των χρημάτων.

Στην οικία του 34χρονου εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €815, κινητά τηλέφωνα καθώς επίσης και άδειοι χάρτινοι φάκελοι που φέρονται να χρησιμοποιούνταν για τη συσκευασία των χρημάτων.

Τόσο ο 34χρονος όσο και ο 41χρονος συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top