Ανέκοψαν 40χρονο για έλεγχο το βράδυ - «Έμπλεξε» με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή του

Ανέκοψαν 40χρονο για έλεγχο το βράδυ - «Έμπλεξε» με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή του

Στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Αμμοχώστου) ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από άντρα ηλικίας 40 ετών, κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του μικρή ποσότητα κάνναβης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του όπου εντοπίστηκαν 12 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 7,5 κιλά κάνναβης.

Ο 40χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE