ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μονή Αββακούμ: «Λάβρος» κατά Χριστοδουλίδη, ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ το ΑΚΕΛ - «Αντί να ενοχλούνται με όσα συμβαίνουν...»

Μονή Αββακούμ: «Λάβρος» κατά Χριστοδουλίδη, ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ το ΑΚΕΛ - «Αντί να ενοχλούνται με όσα συμβαίνουν...»

«Καρφιά» κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη καθώς και των κομμάτων ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ εξαπέλυσε το ΑΚΕΛ, αναφορικά με το σκάνδαλο με τους δύο μοναχούς στη Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι.

Όπως σημείωσε σε γραπτή δήλωση ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς, «αντί να ενοχλούνται με όσα συμβαίνουν, επιτίθενται στο ΑΚΕΛ που ζητά διαλεύκανση και κάθαρση».

«Εδώ και μία εβδομάδα, η χώρα συγκλονίζεται από τις καταγγελίες για κυκλώματα τσαρλατάνων που εξαπατούν πιστούς, για την αστυνομία που συνδράμει ρασοφόρους για να λύνουν τις διαφορές τους με πρακτικές υπόκοσμου και για τον αρχηγό του ΕΛΑΜ που παρίσταται σε τέτοια σκηνικά. Κι αντί να ενοχλούνται από αυτά, ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ο ΔΗΣΥ και το ΔΗΚΟ ενοχλήθηκαν επειδή το ΑΚΕΛ ζητά να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να παταχθούν οι ανίερες μπίζινες πάνω στις πλάτες ανθρώπων που υποφέρουν.

 

Υπενθυμίζουμε ότι όταν άρχισαν οι αποκαλύψεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης δήλωνε ότι πρόκειται για εσωτερικό ζήτημα της Εκκλησίας, η Αστυνομία προέβαινε σε παραπλανητικές δηλώσεις και τα υπόλοιπα κόμματα σιωπούσαν επί μέρες. Αν το ΑΚΕΛ δεν αντιδρούσε από την πρώτη στιγμή κι αν δεν απαιτούσε να κινηθεί το κράτος, το πιθανότερο είναι ότι η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα θα συνέχιζαν στη γραμμή της σιωπής και της συγκάλυψης.

Η προφανής πολιτική σκοπιμότητα που υπάρχει εδώ είναι η απροθυμία κυβέρνησης-ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ να συγκρουστούν με όσους έστησαν «οίκους εμπορίου» πάνω στα θρησκευτικά αισθήματα του κόσμου. Φαρισαϊσμός είναι η μόνη λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει όσους αντί να εξοργίζονται από την οικονομική εκμετάλλευση της θρησκευτικής πίστης, επιτίθενται σε όσους ζητούμε διαλεύκανση και κάθαρση, πάταξη αυτών των κυκλωμάτων, προστασία των πολιτών από την εξαπάτηση.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top