Μονή Αββακούμ: Σφοδρή απάντηση ΔΗΣΥ - «Το ΑΚΕΛ… βλέπει απροθυμία όλων πλην του ιδίου»

Μονή Αββακούμ: Σφοδρή απάντηση ΔΗΣΥ - «Το ΑΚΕΛ… βλέπει απροθυμία όλων πλην του ιδίου»

Όπως σημείωσε σε γραπτή δήλωση ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Ονούφριος Κουλλάς, «όταν όλοι απαιτούν την πλήρη διερεύνηση των συμβάντων στη μονή Αββακούμ, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας της Εκκλησίας, το ΑΚΕΛ… βλέπει απροθυμία όλων πλην του ιδίου».

«Εκείνο που είναι προφανές και έκδηλο από την εμμονική στάση του ΑΚΕΛ για πολιτικοποίηση του θέματος, είναι η απεγνωσμένη προσπάθειά του για κομματική εκμετάλλευση του σκανδάλου και για στοχοποίηση της Εκκλησίας, πατώντας βάναυσα στα αισθήματα πικρίας των πιστών», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.