Μονή Αββακούμ: Σφοδρή απάντηση ΔΗΣΥ - «Το ΑΚΕΛ… βλέπει απροθυμία όλων πλην του ιδίου»

Μονή Αββακούμ: Σφοδρή απάντηση ΔΗΣΥ - «Το ΑΚΕΛ… βλέπει απροθυμία όλων πλην του ιδίου»

Απάντηση στα «καρφιά» του ΑΚΕΛ  έδωσε ο ΔΗΣΥ, αναφορικά με το σκάνδαλο με τους δύο μοναχούς στη Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι.

Όπως σημείωσε σε γραπτή δήλωση ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Ονούφριος Κουλλάς, «όταν όλοι απαιτούν την πλήρη διερεύνηση των συμβάντων στη μονή Αββακούμ, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας της Εκκλησίας, το ΑΚΕΛ… βλέπει απροθυμία όλων πλην του ιδίου».

«Εκείνο που είναι προφανές και έκδηλο από την εμμονική στάση του ΑΚΕΛ για πολιτικοποίηση του θέματος, είναι η απεγνωσμένη προσπάθειά του για κομματική εκμετάλλευση του σκανδάλου και για στοχοποίηση της Εκκλησίας, πατώντας βάναυσα στα αισθήματα πικρίας των πιστών», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στηρίζει τη στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου μέσω δορυφορικών τεχνολογιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στηρίζει τη στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου μέσω δορυφορικών τεχνολογιών

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας δορυφορικών επικοινωνιών Hellas Sat στην Αθήνα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, όπου ξεναγήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Χριστόδουλο Πρωτοπαπά.

BEST OF TOTHEMAONLINE