Σκάνδαλο Μονής Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις - Πληροφορία για περισσότερα χρηματοκιβώτια - Τα ποσά και οι κάμερες

Σκάνδαλο Μονής Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις - Πληροφορία για περισσότερα χρηματοκιβώτια - Τα ποσά και οι κάμερες

Συνεχίζονται οι καταθέσεις από μοναχούς και όχι μόνο , για το σκάνδαλο που ξέσπασε στη Μονή Αββακούμ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, παρόλο που ο Ηγούμενος ήταν καθορισμένο να καταθέσει χθες, τελικά η κατάθεση του μετατεθεί εντός ημερών.

Αξίζει να αναφερθεί ο Μητροπολίτης Ταμασσού Ησαΐας, κατέθεται χθές επί ώρες ενώπιον της Ανακριτικής Εκκλησιαστικής Επιτροπής, παραθέτοντας στοιχεία που έχει στην κατοχή του

Οι έρευνες στρέφονται στην πιθανή ύπαρξη τριών τελικά χρηματοκιβωτίων, τα οποία σύμφωνα με τον Alpha το ένα περιείχε μέσα €20.000 και το άλλο €5.000 ευρώ. Επιπρόσθετα στα χρηματοκιβώτια υπήρχαν τιμολόγια, συμβάσεις αγοραπωλησίας διαφόρων αντικειμένων που αφορούσαν την Μονή αλλά και συμβάσεις με τους εργολάβους για τα έργα επέκτασής της.

Το τρίτο, χρηματοκιβώτιο είναι αυτό το οποίο περιείχε τις €807.000.

Από την άλλη το θέμα καμερών, είναι ένα ζήτημα που προβληματίζει, τόσο όσον αφορά την διαρροή των βίντεο όσο και για το αν οι κάμερες είχαν εγκατασταθεί μόνο για σκοπούς ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.