Νέα παρέμβαση Αρχιεπίσκοπου για Μονή Αββακούμ - Έκκληση να τερματιστεί η διαρροή βίντεο

Νέα παρέμβαση Αρχιεπίσκοπου για Μονή Αββακούμ - Έκκληση να τερματιστεί η διαρροή βίντεο

Έκκληση όπως τερματιστεί η διαρροή βίντεο, τα οποία ενδέχεται να επηρεάσουν τη διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης που αφορά τη Μονή Οσίου Αββακούμ, απηύθυνε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος.

Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ, είπε ότι στόχος του ιδίου και της Ιεράς Συνόδου είναι η πλήρης διερεύνηση τόσο της εν λόγω υπόθεσης, όσο και άλλων ενδεχόμενων υποθέσεων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Σκάνδαλο Μονής Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις - Πληροφορία για περισσότερα χρηματοκιβώτια - Τα ποσά και οι κάμερες

O Aρχιεπίσκοπος είπε ότι τέτοια φαινόμενα δεν περιποιούν τιμή για κανέναν Χριστιανό, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να διαλευκανθούν πλήρως, ώστε να μπορεί η Εκκλησία να προχωρήσει απερίσπαστη στο πνευματικό της έργο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Σκάνδαλο στη Μονή Αββακούμ: «Οι κάμερες δεν φαίνεται να ήταν μόνο για λόγους ασφαλείας», είπε η Επ. Δεδομένων

Ερωτηθείς για τη στάση της Ιεράς Συνόδου, η οποία παρέπεμψε το θέμα στην ανακριτική επιτροπή της Εκκλησίας, ο Μακαριώτατος εξέφρασε την πεποίθηση ότι ήταν η πιο ορθή λύση και είπε ότι κατά τη διάρκεια των καταθέσεων δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα στοιχεία, για τα οποία πιθανόν να κληθούν για κατάθεση και άλλα άτομα.

ΠΗΓΗ: Riknews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE