Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 34χρονο - Χτύπησε και έριξε κάτω την 25χρονη σύντροφο του

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 34χρονο - Χτύπησε και έριξε κάτω την 25χρονη σύντροφο του

Νέα καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας κατέγραψαν οι Ελληνικές αστυνομικές αρχές το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο. Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στην σύλληψη του 34χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, μία 25χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο σύντροφος της, 34 ετών, την χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στην καταγγελία της συντρόφου του, την έσπρωξε με συνέπεια να πέσει κάτω και να τραυματιστεί.

Σημειώνεται ότι μετά την σύλληψη του, ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.