Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 34χρονο - Χτύπησε και έριξε κάτω την 25χρονη σύντροφο του

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 34χρονο - Χτύπησε και έριξε κάτω την 25χρονη σύντροφο του

Νέα καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας κατέγραψαν οι Ελληνικές αστυνομικές αρχές το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο. Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στην σύλληψη του 34χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, μία 25χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο σύντροφος της, 34 ετών, την χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στην καταγγελία της συντρόφου του, την έσπρωξε με συνέπεια να πέσει κάτω και να τραυματιστεί.

Σημειώνεται ότι μετά την σύλληψη του, ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.