Μαγικές αλλά επικίνδυνες εικόνες - Σταμάτησε η βροχή, έμεινε το χαλάζι – Αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν – Φωτογραφίες

Μαγικές αλλά επικίνδυνες εικόνες - Σταμάτησε η βροχή, έμεινε το χαλάζι – Αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν – Φωτογραφίες

Το χαλάζι ήταν τόσο πολύ που ενώ σταμάτησε να βρέχει παραμένει στους δρόμους δυσκολεύοντας την τροχαία κίνηση.

Μάλιστα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, οχήματα ακινητοποιήθηκαν καθώς ο δρόμος γλιστράει πολύ.

Σύμφωνα με ενημέρωση (18:58) από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι κλήσεις μέχρι στιγμής ανέρχονται σε 56.

Εργάζονται 14 συνεργεία (συμπεριλαμβάνονται 2 από Πολιτική Άμυνα και 2 από SupportCy). Στις προσπάθειες συνδράμουν και οι Δήμοι Στροβόλου, Λευκωσίας και Αγλαντζιάς.

ΝΕΟΤΕΡΟ (19:33): Τα περιστατικά έφτασαν αριθμητικά τα 60. Εργάζονται για διεκπαιρέωση 15 συνεργεία (11 από Π.Υ , 2 από support cy και 2 από Πολιτική Άμυνα). Επίσης εργάζονται συνεργεία από Δήμους Λατσιών, Τσερίου, Στροβόλου και Αγλαντζιάς). Τα περιστατικά αφορούν αρκέτες περιπτώσεις πλημμυρισμένων υπογείων, ανοίγματα οχετών ομβρίων υδάτων και μικρό αριθμό ρυμουλκύσεων οχημάτων με επιβαίνοντες χωρίς ουσιαστικό κίνδυνο.

Έχουν αποπερατωθεί σχεδόν τα μισά περιστατικά αλλά παραμένουν πλημμυρισμένα μέγαλα σε όγκο υπόγεια που θα πάρει ώρες η άντληση τους. Έχουν κληθεί και εθελοντές Πυροσβέστες και έγινε επίσης ανάκληση προσωπικού.

Δείτε φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE