Μπήκαν «κύριοι» σε οικία και έκλεψαν χρυσαφικά - Χειροπέδες σε 26χρονη και 37χρονο

Μπήκαν «κύριοι» σε οικία και έκλεψαν χρυσαφικά - Χειροπέδες σε 26χρονη και 37χρονο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα της διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε στις 15/10/2023, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 37 ετών και γυναίκα ηλικίας 26 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση αφορούσε τη διάρρηξη κατοικίας στην Πάφο, από την οποία κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα, μεταξύ άλλων χρυσαφικά και κοσμήματα.

Μέρος των χρυσαφικών και των κοσμημάτων, αναγνωρίστηκαν από την ιδιοκτήτρια τους (15/03/2024), μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών από πλευράς Αστυνομίας, για περιουσία που εντοπίστηκε και πιθανόν να αποτελούσε προϊόν από περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Τα εν λόγω χρυσαφικά και κοσμήματα εντοπίστηκαν στην οικία των δύο συλληφθέντων προσώπων (11/03/2024), τα οποία είχαν συλληφθεί αρχικά για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Σε μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε ποτέ να λάβει παραδέχθηκε ότι προχώρησε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου όσον αφορά την απόσυρση της από το χρίσμα για τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE