Μπήκαν «κύριοι» σε οικία και έκλεψαν χρυσαφικά - Χειροπέδες σε 26χρονη και 37χρονο

Μπήκαν «κύριοι» σε οικία και έκλεψαν χρυσαφικά - Χειροπέδες σε 26χρονη και 37χρονο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα της διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε στις 15/10/2023, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 37 ετών και γυναίκα ηλικίας 26 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση αφορούσε τη διάρρηξη κατοικίας στην Πάφο, από την οποία κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα, μεταξύ άλλων χρυσαφικά και κοσμήματα.

Μέρος των χρυσαφικών και των κοσμημάτων, αναγνωρίστηκαν από την ιδιοκτήτρια τους (15/03/2024), μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών από πλευράς Αστυνομίας, για περιουσία που εντοπίστηκε και πιθανόν να αποτελούσε προϊόν από περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Τα εν λόγω χρυσαφικά και κοσμήματα εντοπίστηκαν στην οικία των δύο συλληφθέντων προσώπων (11/03/2024), τα οποία είχαν συλληφθεί αρχικά για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE