Κακοκαιρία: Πρωτόγνωρες οι εικόνες στην πρωτεύουσα - «Έτρεχε» όλη νύχτα η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο
19.03.2024 - 07:23
Επί ποδός καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, βρίσκονταν δεκατρία συνεργία της πυροσβεστικής υπηρεσίας, δύο της πολιτικής άμυνας και πέντε συνεργία εθελοντικών ομάδων, προκειμένου να επιλύσουν τα σοβαρά προβλήματα τα οποία προέκυψαν εξαιτίας της θεομηνίας που έπληξε χθες το απόγευμα την πρωτεύουσα.
Μέσα σε μία ώρα, η πυροσβεστική δέχθηκε πέραν των εβδομήντα κλήσεων, οι οποίες αφορούσαν ως επί το πλείστον πλημμυρισμένα σπίτια, υπόγεια κατοικιών και άλλα υποστατικά, καθώς και άνοιγμα οχετών ομβρίων υδάτων, κυρίως σε Στρόβολο, Λατσιά, Τσέρι και Αγλαντζιά.
Πολύ σημαντική χαρακτήρισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ με ηγέτες κρατών της περιοχής, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.