Ανάβουν φλας από σήμερα δέκα νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα δέκα νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Σε άλλα τρία σημεία, στην επαρχία Λεμεσού, επεκτείνεται από σήμερα Τρίτη, 19 Μαρτίου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης. Συγκεκριμένα θα τεθούν σε λειτουργία δέκα νέες σταθερές κάμερες, σε τρία σημεία του οδικού δικτύου της Λεμεσού.

Από τις δέκα νέες κάμερες, οι τέσσερις θα ελέγχουν παραβάσεις που αφορούν την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, της άσπρης γραμμής και της ταχύτητας, στη συμβολή των λεωφόρων Φρανκλίνου Ρούσβελτ και Ομονοίας. Άλλες τέσσερις συσκευές, θα ελέγχουν τις ίδιες παραβάσεις, στη συμβολή των λεωφόρων Νίκου Παττίχη και Σπύρου Κυπριανού, ενώ δύο συσκευές φωτοεπισήμανσης βρίσκονται τοποθετημένες στον κάθετο δρόμο Λιμανιού – Κάτω Πολεμιδιών, οι οποίες θα ελέγχουν την ταχύτητα των οχημάτων.

Σημειώνεται ότι στόχος του συστήματος φωτοεπισήμανσης είναι η μείωση των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων, καθώς και η εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE