Ανάβουν φλας από σήμερα δέκα νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα δέκα νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Σε άλλα τρία σημεία, στην επαρχία Λεμεσού, επεκτείνεται από σήμερα Τρίτη, 19 Μαρτίου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης. Συγκεκριμένα θα τεθούν σε λειτουργία δέκα νέες σταθερές κάμερες, σε τρία σημεία του οδικού δικτύου της Λεμεσού.

Από τις δέκα νέες κάμερες, οι τέσσερις θα ελέγχουν παραβάσεις που αφορούν την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, της άσπρης γραμμής και της ταχύτητας, στη συμβολή των λεωφόρων Φρανκλίνου Ρούσβελτ και Ομονοίας. Άλλες τέσσερις συσκευές, θα ελέγχουν τις ίδιες παραβάσεις, στη συμβολή των λεωφόρων Νίκου Παττίχη και Σπύρου Κυπριανού, ενώ δύο συσκευές φωτοεπισήμανσης βρίσκονται τοποθετημένες στον κάθετο δρόμο Λιμανιού – Κάτω Πολεμιδιών, οι οποίες θα ελέγχουν την ταχύτητα των οχημάτων.

Σημειώνεται ότι στόχος του συστήματος φωτοεπισήμανσης είναι η μείωση των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων, καθώς και η εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.