Πολύτεκνη οικογένεια δεν είχε ούτε λαγάνα για να γιορτάσει την Καθαρά Δευτέρα

Πολύτεκνη οικογένεια δεν είχε ούτε λαγάνα για να γιορτάσει την Καθαρά Δευτέρα

Οι ανάγκες για βοήθεια συνανθρώπων μας, με οικονομικές δυσκολίες, όλο και αυξάνονται. Καθημερινά μέσα απο εθελοντικές ομάδες γίνονται εκκλήσεις για βοήθεια σε τρόφιμα.

Χθες, Καθαρά Δευτέρα, μια οικογένεια πολυτέκνων, σύμφωνα με την ομάδα "Μονογονιοί-Κύπρος", δεν είχε τα απαραίτητα για να μπορέσει να γιορτάσει την Καθαρά Δευτέρα.

Μια εικόνα η οποία αποτελεί πλέον καθημερινό φαινόμενο, τα τελευταία χρόνια όπως δηλώνουν οι εθελοντικές ομάδες.

Δείτε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE