Πολύτεκνη οικογένεια δεν είχε ούτε λαγάνα για να γιορτάσει την Καθαρά Δευτέρα

Πολύτεκνη οικογένεια δεν είχε ούτε λαγάνα για να γιορτάσει την Καθαρά Δευτέρα

Οι ανάγκες για βοήθεια συνανθρώπων μας, με οικονομικές δυσκολίες, όλο και αυξάνονται. Καθημερινά μέσα απο εθελοντικές ομάδες γίνονται εκκλήσεις για βοήθεια σε τρόφιμα.

Χθες, Καθαρά Δευτέρα, μια οικογένεια πολυτέκνων, σύμφωνα με την ομάδα "Μονογονιοί-Κύπρος", δεν είχε τα απαραίτητα για να μπορέσει να γιορτάσει την Καθαρά Δευτέρα.

Μια εικόνα η οποία αποτελεί πλέον καθημερινό φαινόμενο, τα τελευταία χρόνια όπως δηλώνουν οι εθελοντικές ομάδες.

Δείτε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE