Γιώργος Τσαλίκης: «Η γυναίκα μου έπεσε σε κώμα από στάχτη στο ποτό της»

Γιώργος Τσαλίκης: «Η γυναίκα μου έπεσε σε κώμα από στάχτη στο ποτό της»

Στην εκπομπή Στούντιο 4, βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία με τη σύζυγό του αλλά και τη σχέση με τα παιδιά του.

«Τα φτιάξαμε μετά από ένα χρόνο. Ήμουν αλλού, για αυτό αργήσαμε να είμαστε μαζί. Η Δώρα με ήθελε και το βράδυ που της είπα ότι θα είμαστε μαζί ήμασταν σε ένα μπαρ που λεγόταν Chaos. Έπεσε σε κώμα από στάχτη στο ποτό. Και εκείνο το βράδυ πήγε να πεθάνει. Από τότε που της έτριβα το χέρι μέχρι την επόμενη μέρα που συνήλθε, της έκανα αιμάτωμα από το τρίψιμο. Από τότε μείναμε μαζί. Αλλάζανε οι συνθήκες, αλλάζαμε και εμείς. Βάζαμε άλλους στόχους, το βλέπαμε μαζί. Μείναμε μαζί ακόμα και όταν γύρω μου μού έλεγαν ότι καταστρέφομαι, να μην παντρευτώ. Δεν το σκέφτηκα καθόλου!».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE