ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστικές εικόνες: Υπόγειο στον Στρόβολο γέμισε με... χαλάζι - Έφθασε μέχρι και την οροφή

Συγκλονιστικές εικόνες: Υπόγειο στον Στρόβολο γέμισε με... χαλάζι - Έφθασε μέχρι και την οροφή

Επί ποδός καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, βρίσκονταν συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να επιλύσουν τα σοβαρά προβλήματα τα οποία προέκυψαν εξαιτίας της θεομηνίας που έπληξε χθες (18/3) το απόγευμα την Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Αντρέα Κεττή τα περιστατικά έφτασαν τα 78 και αφορούσαν κυρίως περιοχές του Δήμου Τσερίου και Λατσιών και Στροβόλου και Αγλαντζίας.

Τα περιστατικά αφορούσαν κυρίως αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υποστατικά και ανοίγματα οχετών. Συγκλονιστικές είναι πάντως οι εικόνες από υπόγειο στο Δήμο Στροβόλου, το οποίο γέμισε με χαλάζι και χρειάστηκε να επιστρατευτεί εσκαφέας για να αφαιρεθεί.Σημειώνεται ότι οι ομάδες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας εργάζονταν μέχρι τις πρωινές ώρες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, καθώς το Ισραήλ αποφάσισε οτι θα ανταπαντήσει στο Ιράν, όπως δήλωσε ανώτατος κρατικός αξιωματούχος . Μια εκ νέου επίθεση στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία,θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top