Έλληνας βγήκε με τον καφέ για τσιγάρο στους… -8 στο Ελσίνκι και έγινε viral - Δείτε βίντεο

Έλληνας βγήκε με τον καφέ για τσιγάρο στους… -8 στο Ελσίνκι και έγινε viral - Δείτε βίντεο

Δύσκολη η ζωή για έναν Έλληνα στο Ελσίνκι… Και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι ο κ. Κώστας Τσόλιας από τα Τρίκαλα που βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας και κατέληξε να γίνει viral, γιατί ήθελε να βγει έξω να κάνει το τσιγάρο του και να πιει ένα καφεδάκι… ξέχασε όμως ότι εκεί έχει παγωνιά!

Ο κ. Τσόλιας αψήφισε το τσουχτερό κρύο που έχει στη χώρα της Βόρειας Ευρώπης και σήμερα, το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, αποφάσισε να βγει στον ακάλυπτο χώρο του ξενοδοχείου όπου διαμένει για να κάνει ένα τσιγάρο με τη θερμοκρασία να είναι στους -8 βαθμούς Κελσίου!

Ντύθηκε χοντρά, πήρε τα τσιγάρα του και βγήκε έξω. Επειδή όμως οι συνήθειες του Έλληνα δεν κόβονται εύκολα, πήρε μαζί και το καφεδάκι του για να πιει δύο γουλιές να ξυπνήσει. Δεν τα κατάφερε όμως, καθώς το θερμόμετρο έδειχνε -8… ο καφές έγινε παγάκι!

Το βίντεο κάνει από το πρωί τον γύρο του Διαδικτύου και ο κ. Τσόλιας έγινε viral.

Δείτε το viral βίντεο:

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.