Καταναλωτές Προσοχή: Αυτά τα καλλυντικά προϊόντα αποσύρονται από την αγορά – Δείτε εικόνες

Καταναλωτές Προσοχή: Αυτά τα καλλυντικά προϊόντα αποσύρονται από την αγορά – Δείτε εικόνες

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες για απόσυρση καλλυντικών προϊόντων.

Το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) ενημερώνει τα κράτη μέλη στην τελευταία γνωστοποίησή του ότι στην Ευρώπη έχουν εντοπισθεί και αποσυρθεί τα καλλυντικά προϊόντα.

Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής των εν λόγω προϊόντων. Για τον λόγο αυτό, οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό τους στην αγορά και προτρέπουν το κοινό σε περίπτωση που τυχόν τα έχει στην κατοχή του να διακόψει τη χρήση τους ή σε περίπτωση που τα εντοπίσει να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες στα τηλέφωνα 22608606 και 22608682. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE