«Φλερτάρει» με Χρίστου ο Πελεκάνος για το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών; – Πώς σχολιάζει ο ΔΗΣΥ

«Φλερτάρει» με Χρίστου ο Πελεκάνος για το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών; – Πώς σχολιάζει ο ΔΗΣΥ

Νέες πληροφορίες που φτάνουν στους πολιτικούς κύκλους, θέλουν τον Μάριο Πελεκάνο να είναι σε συζητήσεις με το ΕΛΑΜ για να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Τις συγκεκριμένες πληροφορίες, κλήθηκε να σχολιάσει η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», η οποία απάντησε ότι ο κ. Πελεκάνος παραμένει μέλος του κόμματος.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν έχω οτιδήποτε επίσημο υπόψη μου, έχω ακούσει αυτή τη φήμη μόλις σήμερα. Θα πρέπει πρώτα ο ίδιος να μιλήσετε μαζί του για να δούμε αν όντως ευσταθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά λέγοντας πως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση του ΔΗΣΥ μέχρι στιγμής».

Ερωτηθείσα για το τι θα γίνει αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, απάντησε ότι «Ήδη η Πρόεδρος έχει ζητήσει από το Οργανωτικό να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε είναι υποψήφιος με άλλη παράταξη για να επικοινωνήσει την απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE