ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διεκδικεί και επίσημα τη Δημαρχία Λευκωσίας ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας

Διεκδικεί και επίσημα τη Δημαρχία Λευκωσίας ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας

Εξήγγειλε επίσημα την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία Λευκωσίας, ο Παναγιώτης Μέντζης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας Ζανέττος.

Ο επιχειρηματίας διεκδικεί την δημαρχία της πρωτεύουσας αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «η συναναστροφή μου με τον απλό άνθρωπο της Λευκωσίας μας εδώ και 30 χρόνια, είναι η κινητήρια μου δύναμη για όσα έχω να πράξω στην πορεία»

Δείτε αυτούσια την εξαγγελία:

«Με αίσθημα ύψιστης ευθύνης ανακοινώνω σήμερα και επίσημα την εξαγγελία της ανεξάρτητης υποψηφιότητας μου για τη Δημαρχία Λευκωσίας.

Κατέρχομαι στον αγώνα της διεκδίκησης της θέσης του Δημάρχου της Λευκωσίας μας, με απώτερο σκοπό να αποτελέσω την εναλλακτική επιλογή για το δημότη της πρωτεύουσας. Μία υποψηφιότητα που είναι προϊόν της ανάγκης της τοπικής κοινωνίας για να έχει μία γνήσια και αυθεντικά ανθρώπινη επιλογή και όχι απότοκο κομματικών συνδιαλλαγών ή ανταλλαγών.

Η καθημερινή επαφή μου με τον απλό Λευκωσιάτη εδώ και τρεις δεκαετίες, λόγω της επιχείρησης που διατηρώ στο ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας μας, αποτελεί πιστοποιητικό διαβεβαίωσης για εμένα, ότι ο δημότης της πρωτεύουσας, αδημονεί για να έχει επιτέλους ένα Δήμαρχο – άνθρωπο, που θα θέτει ως ύψιστη προτεραιότητά του, την εξυπηρέτηση του κοινού καλού, μακριά από κομματικά συμφέροντα και εξαρτήσεις. Ένα Δήμαρχο που προέρχεται από τις τάξεις του απλού, ανώνυμου, Λευκωσιάτη.

Η συναναστροφή μου με τον απλό άνθρωπο της Λευκωσίας μας εδώ και 30 χρόνια, είναι η κινητήρια μου δύναμη για όσα έχω να πράξω στην πορεία. Για να καταφέρεις να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει πρώτα να το γνωρίζεις εις βάθος. Εγώ ζω και βιώνω στο πετσί μου, τα καθημερινά προβλήματα των Δημοτών μας, εδώ και δεκαετίες. Με τη γνώση λοιπόν των προβλημάτων ως καθοδηγητή και φάρο, θα αφιερώσω όλο μου το είναι και θα αφοσιωθώ στο να κτίσουμε μία Πρωτεύουσα Δυνατή, μία Πρωτεύουσα Ανθρώπινη.

Είναι επιτακτική ανάγκη της πλειοψηφίας της κοινωνίας της Λευκωσίας να έχει στη διάθεσή της μία υποψηφιότητα που θα διεκδικήσει το χρήσμα του Δημάρχου, όχι για να εξυπηρετήσει φίλους και ημετέρους, αλλά να εξυπηρετήσει το σύνολο των Δημοτών. Θέτω λοιπόν από σήμερα την υποψηφιότητά μου στη διάθεση των Λευκωσιατών και είμαι απολύτως βέβαιος ότι η δυναμική που εισπράττω καθημερινά ότι έχει δημιουργηθεί, θα μετουσιωθεί σε πράξη.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους τους συμπολίτες μου,

Παναγιώτης Μέντζης – Ζανέττος

Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλλει απειλές για την ζωή του ο Βέργας: «Υποψιάζομαι ποιος βρίσκεται πίσω» - Όσα αναφέρει στο «Τ»

«Κέντρο» πορνογραφικού υλικού η Κύπρος - Στο «μικροσκόπιο» οι έδρες πέντε εταιρειών

Ιατρική αμέλεια καταγγέλλει η οικογένεια της 8χρονης Καισσαριανής - Άφησε την τελευταία της πνοή στο Μακάρειο

Έρχονται αλλαγές με το πράσινο βέλος για στροφή δεξιά - Θα τοποθετηθούν τελικά χρονόμετρα;

Αναστάτωση σε Γυμνάσιο της Λάρνακας - Έλαβαν τηλεφώνημα για βόμβα

Τροχαίο στην Αγία Νάπα: Δεν φορούσαν κράνος οι δύο νεαροί - Χωρίς άδεια και ασφάλεια ο οδηγός



Εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια για την κόντρα Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας ο ΠτΔ: «Εκπροσωπούμε θεσμούς και οφείλουμε να συνεργαζόμαστε»

Εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια για την κόντρα Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας ο ΠτΔ: «Εκπροσωπούμε θεσμούς και οφείλουμε να συνεργαζόμαστε»

Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τα όσα διαδραματίζονται μεταξύ Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας, σημειώνοντας ότι οι θεσμοί οφείλουν να λειτουργούν στη βάση του Συντάγματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top