Έβρος: Επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα μετανάστες και συνελλήφθησαν

Έβρος: Επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα μετανάστες και συνελλήφθησαν

Συνολικά 13 μετανάστες επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις τρεις διακινητές οι οποίοι συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών αρχών κατά τη διάρκεια του Διαβατηριακού Ελέγχου και με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι οδηγοί δύο Δ.Χ.Φ. οχημάτων (ρυμουλκά μετά των ρυμουλκούμενων) είχαν αποκρύψει οκτώ μετανάστες που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων στο ένα ρυμουλκούμενο και πέντε μετανάστες στο δεύτερο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης ενώ κατασχέθηκαν τα εν λόγω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

* φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE