Έβρος: Επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα μετανάστες και συνελλήφθησαν

Έβρος: Επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα μετανάστες και συνελλήφθησαν

Συνολικά 13 μετανάστες επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις τρεις διακινητές οι οποίοι συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών αρχών κατά τη διάρκεια του Διαβατηριακού Ελέγχου και με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι οδηγοί δύο Δ.Χ.Φ. οχημάτων (ρυμουλκά μετά των ρυμουλκούμενων) είχαν αποκρύψει οκτώ μετανάστες που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων στο ένα ρυμουλκούμενο και πέντε μετανάστες στο δεύτερο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης ενώ κατασχέθηκαν τα εν λόγω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

* φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας γυναίκας σε βάρος βουλευτή του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό για κατ’ ισχυρισμό ξυλοδαρμό, με την Αστυνομία να προχωρεί σήμερα στη διαβίβαση του φακέλου στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE