Έβρος: Επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα μετανάστες και συνελλήφθησαν

Έβρος: Επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα μετανάστες και συνελλήφθησαν

Συνολικά 13 μετανάστες επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις τρεις διακινητές οι οποίοι συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών αρχών κατά τη διάρκεια του Διαβατηριακού Ελέγχου και με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι οδηγοί δύο Δ.Χ.Φ. οχημάτων (ρυμουλκά μετά των ρυμουλκούμενων) είχαν αποκρύψει οκτώ μετανάστες που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων στο ένα ρυμουλκούμενο και πέντε μετανάστες στο δεύτερο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης ενώ κατασχέθηκαν τα εν λόγω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

* φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

Στον στόχο της Κυβέρνησης να υπάρχει παροχή υπηρεσιών Παιδείας και Υγείας σε όλες τις κοινότητες της Κύπρου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Νεόφυτου Ροδινού, στην κοινότητα της Ποταμιούς, της επαρχίας Λεμεσού, την οποία για πρώτη φορά επισκέπτεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας

BEST OF TOTHEMAONLINE