Έβρος: Επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα μετανάστες και συνελλήφθησαν

Έβρος: Επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα μετανάστες και συνελλήφθησαν

Συνολικά 13 μετανάστες επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις τρεις διακινητές οι οποίοι συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών αρχών κατά τη διάρκεια του Διαβατηριακού Ελέγχου και με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι οδηγοί δύο Δ.Χ.Φ. οχημάτων (ρυμουλκά μετά των ρυμουλκούμενων) είχαν αποκρύψει οκτώ μετανάστες που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων στο ένα ρυμουλκούμενο και πέντε μετανάστες στο δεύτερο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης ενώ κατασχέθηκαν τα εν λόγω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

* φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE