Ο Σαρμπέλ μιλά για την προσωπική του ζωή: «Είμαι ερωτικός μετανάστης, γι’ αυτό μένω στο Κατάρ»

Ο Σαρμπέλ μιλά για την προσωπική του ζωή: «Είμαι ερωτικός μετανάστης, γι’ αυτό μένω στο Κατάρ»

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε νωρίτερα σήμερα (19/3) ο Σαρμπέλ. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη νέα του ζωή στο Κατάρ, στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, ενώ ρωτήθηκε και για τη δική του εμπειρία από τον διαγωνισμό του 2007 στο Ελσίνκι.

«Η βάση μου είναι στο Κατάρ, βρίσκομαι στην Ανατολή εδώ και δύο χρόνια. Είμαι στο Κατάρ, γιατί είναι η γυναίκα μου εκεί, δηλαδή η οικογένειά μου και ζούμε πολύ όμορφα. Είμαι ερωτικός μετανάστης, κάπως έτσι», δηλώνει ο Σαρμπέλ.

«Στο Λονδίνο έχω τη μητέρα μου και μία οικογενειακή εταιρεία με ακίνητα. Έκανα επενδύσεις από την εποχή που είχα τις μεγάλες επιτυχίες αλλά είχα μεγαλώσει με αυτό το επάγγελμα, καθώς όλη η οικογένεια ασχολείται με αυτό. Επίσης, μανατζάρουμε μία κλασική ορχήστρα», συμπληρώνει ο τραγουδιστής.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE