Έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων στον Ορκόντα - Καρέ-καρέ η διάσωσή του από την ΜΑΕΠ -Δείτε βίντεο

Έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων στον Ορκόντα - Καρέ-καρέ η διάσωσή του από την ΜΑΕΠ -Δείτε βίντεο

Μέλη της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΜΑΕΠ) της Αστυνομίας στις 18/3/2024, κλήθηκαν για διάσωση νεαρού προσώπου, το οποίο έπεσε σε χαράδρα βάθους 100 μέτρων στην περιοχή Ορκόντα, έδαφος του χωριού Καλοπαναγιώτη.

Λόγω της μορφολογίας του εδάφους και του δύσβατου της περιοχής, κλήθηκε για βοήθεια ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας.

Τα μέλη της ΜΑΕΠ ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη διάσωση του νεαρού προσώπου, το οποίο και μετέφεραν στο ΓΝ Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.