«Επηρεάζει την πορεία των πραγμάτων που έχουμε μπροστά μας καθώς στις εκλογές τις 9 Ιουνίου έχουμε καταξιωμένες προσωπικότητες που μπορούν να διαπρέψουν»,συνέχισε.
«Θεωρούμε ότι θα το σκεφτεί μια και δυο φορές και δεν θα θέλει να πληγώσει τον κόσμο της παράταξης», είπε χαρακτηριστικά ο Ευθύμιος Δίπλαρος.
Ερωτηθείς αν τον πήραν τηλέφωνο, είτε ο ίδιος ή η Πρόεδρος της Παράταξης, απάντησε ότι είμαστε σε επικοινωνία και αυτό που μας είπε είναι ότι θα πάρει τις αποφάσεις του και θα τις ανακοινώσει την Παρασκευή.
Ο Τουφάν Ερχιουρμάν πήγε στην Άγκυρα, πήρε γραμμή και επιστρέφει στη Λευκωσία ως εκπρόσωπος του Ερντογάν, όχι ως Τουρκοκύπριος ηγέτης. Το ερώτημα πλέον είναι τι θα πράξει ο Νίκος Χριστοδουλίδης μπροστά σε αυτή τη νέα πρόκληση.