Μετέφεραν παράτυπους μετανάστες - Άκουσαν την ποινή τους δύο πρόσωπα που συμμετείχαν σε εγκληματική οργάνωση

Μετέφεραν παράτυπους μετανάστες - Άκουσαν την ποινή τους δύο πρόσωπα που συμμετείχαν σε εγκληματική οργάνωση

Ποινές φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου, σε δύο άντρες ηλικίας 28 και 19 ετών, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι μετά από εκδίκαση υπόθεσης που αφορούσε σε αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά τη μεταφορά αριθμού παράτυπων μεταναστών, με θαλάσσιο σκάφος, στην περιοχή Αμμοχώστου, τον περασμένο Νοέμβριο.

Η υπόθεση αφορούσε στην άφιξη 125 παράτυπων μεταναστών, με θαλάσσιο σκάφος στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, το βράδυ στις 05 Νοεμβρίου, 2023. Ανάμεσα τους και οι 28χρονος και 19χρονος, οι οποίοι στη συνέχεια συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, για αδικήματα υποβοήθησης της παράνομης εισόδου στη Δημοκρατία, καθώς και για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Με την ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο επέβαλε σήμερα ποινές φυλάκισης δυόμισι χρόνων στον 28χρονο και τεσσάρων χρόνων στον 19χρονο.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE