ΕΛΛΑΔΑ

Παγωτό με γεύση Pokémon στη Θεσσαλονίκη: Ποιο είναι το «μυστικό» συστατικό

Παγωτό με γεύση Pokémon στη Θεσσαλονίκη: Ποιο είναι το «μυστικό» συστατικό

Το Pokémon έγινε και παγωτό και μπορεί κάποιος να το βρει σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη.

Η δημοφιλής σειράς Pokémon, που ξεκίνησε πριν από τέσσερις δεκαετίες και αποτελεί πλέον ένα από τα πιο διάσημα franchise στα media, τώρα έγινε και γεύση παγωτού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το karfitsa.gr, στο ζαχαροπλαστείο Δημητρακάς στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης δίπλα στις συνηθισμένες γεύσεις παγωτού υπάρχει πλέον και μια που ξεχωρίζει. Το παγωτό Pokémon, που διαθέτει ένα «μυστικό» συστατικό.

Με έντονη σοκολατένια γεύση και με «μυστικό» συστατικό, κρυστάλλους ζάχαρης που δημιουργούν «έκρηξη» στο στόμα, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων φίλων του παγωτού.

 

«Θέλαμε εδώ και καιρό να βγάλουμε κάτι παιδικό και σκεφτήκαμε έτσι κάτι παιχνιδιάρικο. Το παγωτό Pokémon έχει κρυστάλλους ζάχαρης, οι οποίοι σκάνε στο στόμα. Σκεφτήκαμε ότι αυτό μοιάζει με την pokeball η οποία σκάει στο έδαφος και βγαίνει το Pokémon. Κάπως έτσι ήταν η φιλοσοφία πίσω από το παγωτό και το ταιριάξαμε», δήλωσε η Κατερίνα Δημητρακά, κόρη του ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου, Δημήτρη Δημητρακά.

«Αρέσει στον κόσμο γιατί έχει και τα παιχνίδια πάνω και θέλουν να το δοκιμάσουν. Άρεσε πολύ και στα παιδιά που το δοκίμασαν, ακριβώς γιατί έχει τους κρυστάλλους που σκάνε στο στόμα. Οι μεγάλοι το βλέπουν νοσταλγικά γιατί το Pokémon είναι παλιό, οπότε το παίρνουν και για αυτό το λόγο. Πηγαίνει καλά μέχρι τώρα», σχολίασε.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, απεικονίζουν γνωστά Pokémon, όπως το Eevee, το Jigglypuff και το Sprigatito. Η επιλογή των παιχνιδιών ως διακριτικά που να ξεχωρίζουν το παγωτό, έγινε για να κεντρίσουν το μάτι του πελάτη. 

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

Η Κύπρος προσπαθεί να έχει ρόλο διαμεσολαβητή, καθιστώντας σαφές προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι μια περαιτέρω κλιμάκωση δεν είναι προς το συμφέρον καμίας χώρας και ότι η κρίση αυτή δεν μπορεί να διευθετηθεί με στρατιωτικά μέσα, δήλωσε για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top