Ελέφαντας σήκωσε στον αέρα λεωφορείο γεμάτο τουρίστες σε σαφάρι στο Γιοχάνεσμπουργκ - Δείτε βίντεο

Ελέφαντας σήκωσε στον αέρα λεωφορείο γεμάτο τουρίστες σε σαφάρι στο Γιοχάνεσμπουργκ - Δείτε βίντεο

Ελέφαντας τρομοκράτησε ομάδα τουριστών στο Εθνικό Πάρκο στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής, όταν σήκωσε στην κυριολεξία με τους χαυλιόδοντές του το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν.

Ο ελέφαντας πλησίασε το όχημά τους ενώ οι επιβάτες, τρομοκρατημένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν καλούσαν σε βοήθεια. Ο οδηγός και ο ξεναγός με κινήσεις προσπάθησαν μάταια να διώξουν το ζώο το οποίο το είδε σαν απειλή και συνέχισε την επίθεση σηκώνοντας στον αέρα το όχημα.

Τελικά όπως φαίνεται και στο βίντεο, το όχημα από την ώθηση οπισθοχώρησε δημιουργώντας μια ασφαλή απόσταση από τον ελέφαντα που έμεινε να το παρακολουθεί πλέον από μακριά.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE