Στην Κύπρο η Σίγκριντ Κάαγκ για θαλάσσιο διάδρομο προς Γάζα

Στην Κύπρο η Σίγκριντ Κάαγκ για θαλάσσιο διάδρομο προς Γάζα

Η Ανώτερη Συντονίστρια Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Ανασυγκρότησης του ΟΗΕ, Σίγκριντ Κάαγκ, θα βρίσκεται για δύο ημέρες στην Κύπρο για συνομιλίες σχετικά με τον θαλάσσιο διάδρομο ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα, ανέφερε η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Φλορένσια Σότο Νίνο, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

«Η Σίγκριντ Κάαγκ θα βρίσκεται στην Κύπρο σήμερα και αύριο για συνομιλίες σχετικά με τις αποστολές ανθρωπιστικές βοήθειας στη Γάζα μέσω του θαλάσσιου διαδρόμου» σημείωσε η Φλορένσια Σότο Νίνο μιλώντας για την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE