Στην Κύπρο η Σίγκριντ Κάαγκ για θαλάσσιο διάδρομο προς Γάζα

Στην Κύπρο η Σίγκριντ Κάαγκ για θαλάσσιο διάδρομο προς Γάζα

Η Ανώτερη Συντονίστρια Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Ανασυγκρότησης του ΟΗΕ, Σίγκριντ Κάαγκ, θα βρίσκεται για δύο ημέρες στην Κύπρο για συνομιλίες σχετικά με τον θαλάσσιο διάδρομο ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα, ανέφερε η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Φλορένσια Σότο Νίνο, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

«Η Σίγκριντ Κάαγκ θα βρίσκεται στην Κύπρο σήμερα και αύριο για συνομιλίες σχετικά με τις αποστολές ανθρωπιστικές βοήθειας στη Γάζα μέσω του θαλάσσιου διαδρόμου» σημείωσε η Φλορένσια Σότο Νίνο μιλώντας για την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE