Συμβαίνει τώρα: «Έμφραγμα» στην είσοδο της Λευκωσίας μετά από τροχαίο – Τουλάχιστον ένας τραυματίας - Δείτε φωτογραφίες

Συμβαίνει τώρα: «Έμφραγμα» στην είσοδο της Λευκωσίας μετά από τροχαίο – Τουλάχιστον ένας τραυματίας - Δείτε φωτογραφίες

Πυκνή τροχαία κίνηση προκάλεσε τροχαίο στην είσοδο της Λευκωσίας.

Στον αυτοκινητόδρομο Λ/σού – Λ/σίας, με κατεύθυνση τη Λ/σία, παρά την αερογέφυρα Λατσιών, λόγω οδικής σύγκρουσης, επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης καθώς και ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ», το οποίο βρέθηκε στο σημείο, έκλεισαν και οι δύο λωρίδες στην αερογέφυρα Λατσιών με κατεύθυνση την Λευκωσία για την τροχαία κίνηση, και ένα πρόσωπο τραυματίστηκε ελαφρά.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες κ να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας.

Δείτε εικόνες: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE