ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μονή Αββακούμ: «Το ηχητικό μέρος κατά τις εξομολογήσεις ενεργοποιήθηκε παράνομα εξ αποστάσεως» - Όσα αναφέρουν οι δικηγόροι

Μονή Αββακούμ: «Το ηχητικό μέρος κατά τις εξομολογήσεις ενεργοποιήθηκε παράνομα εξ αποστάσεως» - Όσα αναφέρουν οι δικηγόροι

Σε νέα ανακοίνωση προχώρησαν οι δικηγόροι των δύο μοναχών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Μονής Αββακούμ.

Η νέα ανακοίνωση αφορά τα δημοσιεύματα για διαρροή ήχου κατά τις εξομολογήσεις πιστών από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της Μονής.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Αναφορικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν την διαρροή ήχου κατά τις εξομολογήσεις από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, σας ενημερώνουμε ότι οι ρητές οδηγίες που είχαν δοθεί στην υπεύθυνη εταιρεία εκ μέρους του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Γεωργίου, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Οσίου Αβακούμ στο Φτερικούδι ήταν όπως ο ήχος παρέμενε απενεργοποιημένος σε μόνιμη βάση. Ως εκ τούτου δεν τίθετο θέμα εμπιστευτικότητας ή άλλης παρατυπίας, καθώς το ηχητικό μέρος του συστήματος θα παρέμενε επί μονίμου βάσεως αδρανές.

Το ηχητικό μέρος ενεργοποιήθηκε παράνομα και παράτυπα εξ αποστάσεως και έχει γίνει σχετική καταγγελία στην αστυνομία προς πλήρη διερεύνηση. Προς αποκατάσταση της αλήθεια καταδικάζουμε την ανίερη αυτή πράξη και των ψυχικό βανδαλισμό καθώς παραβιάζει και ιεροσυλεί το απόρρητο του ιερού μυστηρίου της εξομολογήσεως. Επίσης έχει ενημερωθεί η Ιερά Σύνοδος και η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

Ανδριάνα Κλαϊδη

Νικόλαος Κουλούρη

Δικηγόροι

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top