ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βανδάλισαν εκδρομικό χώρο στην Αθηένου - Έκκληση προς την Αστυνομία για εντοπισμό των δραστών

Βανδάλισαν εκδρομικό χώρο στην Αθηένου - Έκκληση προς την Αστυνομία για εντοπισμό των δραστών

Ο Δήμος Αθηένου καταδικάζει πρόσφατα περιστατικά καταστροφής δημόσιας περιουσίας και βανδαλισμών σε εκδρομικό χώρο, σημειώνοντας παράλληλα ότι έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία ζητώντας όπως εντοπιστούν οι δράστες και τιμωρηθούν.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει απαράδεκτα περιστατικά καταστροφής δημόσιας περιουσίας και βανδαλισμών στις εγκαταστάσεις του εκδρομικού χώρου Αρχαγγέλου του Δήμου Αθηένου».

«Άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, κατέστρεψαν ολοσχερώς τις ολοκαίνουργιες τουαλέτες και τους νεροχύτες που είχαν τοποθετηθεί στις βοηθητικές εγκαταστάσεις που κατασκευάσθηκαν στον εκδρομικό χώρο, ενώ κατέστρεψαν ή/και έκαψαν παγκάκια και καλάθους άχρηστών», προστίθεται.

Ο Δήμος προχώρησε σε «άμεσες ενέργειες αντικαθιστώντας όλα τα σπασμένα, ούτως ώστε να καταστεί εφικτή η χρήση του χώρου από τους εκδρομείς που θα επισκέπτονταν τον εκδρομικό χώρο για τον καθιερωμένο εορτασμό της  Καθαρής Δευτέρας».

Ωστόσο «ενώ όλα ήταν διορθωμένα και έτοιμα, προς μεγάλη έκπληξη των υπαλλήλων του Δήμου, το πρωί της Καθαράς Δευτέρας παρατηρήθηκαν νέοι βανδαλισμοί, καταστροφές και κλοπές, που προφανώς σημειώθηκαν μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής. Κλάπηκαν κάλαθοι αχρήστων, σαπούνια και χαρτιά τουαλέτας, ενώ αποκόπηκαν  λάστιχα παροχής νερού προς τις βοηθητικές εγκαταστάσεις του εκδρομικού χώρου».

Ο Δήμος Αθηένου «καταδικάζει ανεπιφύλακτα τις συγκεκριμένες ενέργειες, ενώ έχει προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία Αθηένου για τα συμβάντα, ζητώντας να γίνουν έρευνες, να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν. Προφανώς κάποιοι, όχι μόνο δεν εκτιμούν τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος Αθηένου, αλλά προκλητικά συνεχίζουν να καταστρέφουν τη δημόσια περιουσία, σε βάρος του συνόλου των δημοτών μας».

Ο Δήμος «καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τα περιστατικά να ενημερώσει ανάλογα τον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου ή/και τον Δήμο Αθηένου. Επίσης καλεί όλους να καταστούν προστάτες της δημόσιας περιουσίας και να καταγγέλλουν οποιαδήποτε περιστατικά πέσουν στην αντίληψή τους και αφορούν καταστροφή δημόσιας περιουσίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί η περιοχή μας - Ποια σενάρια επεξεργάζεται η Κυβέρνηση

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί η περιοχή μας - Ποια σενάρια επεξεργάζεται η Κυβέρνηση

Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή ξεφεύγει μετά την επίθεση του Ιράν με Drone, κατά του Ισραήλ. Στη Λευκωσία, η κυβέρνηση φαίνεται να προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο μιας γενικευμένης κατάστασης η οποία θα προκαλέσει μεγαλύτερες μεταναστευτικές ροές προκαλώντας μεγαλύτερη πίεση στο εσωτερικό της χώρας. Από την άλλη, η εμπλοκή των βρετανικών βάσεων στο επιχειρησιακό κομμάτι εναντίον του Ιράν, φέρνει την Κυπριακή Δημοκρατία σε δύσκολη θέση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top