ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ληστεία με ψαλίδι κλαδέματος – Στις τρεις οι συλλήψεις – Χειροπέδες σε 23χρονο

Ληστεία με ψαλίδι κλαδέματος – Στις τρεις οι συλλήψεις – Χειροπέδες σε 23χρονο

Σε τρίτη σύλληψη προχώρησε χθες Σάββατο η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, ληστείας και κλεπταποδοχής, που διαπράχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, στη Λάρνακα.

Πρόκειται για 23χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ τις προηγούμενες μέρες η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων, ηλικίας 40 και 18 ετών, τα οποία τελούν υπό κράτηση.

Η υπόθεση διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 19ης Φεβρουαρίου 2024, στη Λάρνακα. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2π.μ. τέσσερις άγνωστοι, οι οποίοι έφεραν κουκούλα, διέρρηξαν και εισήλθαν στην οικία 59χρονης και υπό την απειλή ψαλιδιού κλαδέματος, έθεσαν υπό περιορισμό, σε δωμάτιο της οικίας, τόσο την 59χρονη, όσο και τις δύο οικιακές βοηθούς της. Ακολούθως, οι δράστες αφού έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά, ρολόγια και χρηματικό ποσό, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 40χρονου και του 18χρονου, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Συνελήφθηκαν στις 16 Μαρτίου για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τελούν υπό οκταήμερη κράτηση.

Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία και εναντίον του 23χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Νεότερο: Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες εναντίον του 23χρονου που συνελήφθη το Σάββατο για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, ληστείας και κλεπταποδοχής, που διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο, στη Λάρνακα. Για την ίδια υπόθεση είχαν προηγουμένως συλληφθεί άλλα δυο άτομα, ηλικίας 40 και 18 ετών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top