Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο κοντά στην Γερμασόγεια - Όχημα κατέληξε σε χαντάκι

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο κοντά στην Γερμασόγεια - Όχημα κατέληξε σε χαντάκι

Το απόγευμα της Δευτέρας (25/3) σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσία.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 17:00 δυο οχήματα συγκρούστηκαν , λίγα μέτρα πριν τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας με αποτέλεσμα ένα εκ των δυο να καταλήξει σε χαντάκι .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρότι ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού προληπτικά.

Οι συνθήκες του τροχαίου διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.