Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο κοντά στην Γερμασόγεια - Όχημα κατέληξε σε χαντάκι

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο κοντά στην Γερμασόγεια - Όχημα κατέληξε σε χαντάκι

Το απόγευμα της Δευτέρας (25/3) σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσία.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 17:00 δυο οχήματα συγκρούστηκαν , λίγα μέτρα πριν τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας με αποτέλεσμα ένα εκ των δυο να καταλήξει σε χαντάκι .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρότι ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού προληπτικά.

Οι συνθήκες του τροχαίου διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE