Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο κοντά στην Γερμασόγεια - Όχημα κατέληξε σε χαντάκι

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο κοντά στην Γερμασόγεια - Όχημα κατέληξε σε χαντάκι

Το απόγευμα της Δευτέρας (25/3) σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσία.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 17:00 δυο οχήματα συγκρούστηκαν , λίγα μέτρα πριν τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας με αποτέλεσμα ένα εκ των δυο να καταλήξει σε χαντάκι .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρότι ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού προληπτικά.

Οι συνθήκες του τροχαίου διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE