Ελλάδα: 17χρονος ακρωτηριάστηκε σε τρία δάχτυλα από βεγγαλικό που έσκασε στο χέρι του - Χειροπέδες στους γονείς του

Ελλάδα: 17χρονος ακρωτηριάστηκε σε τρία δάχτυλα από βεγγαλικό που έσκασε στο χέρι του - Χειροπέδες στους γονείς του

Στον ακρωτηριασμό τριών δαχτύλων του χεριού ενός 17χρονου κατέληξε η προσπάθειά του να ανάψει βεγγαλικό το βράδυ του Σαββάτου στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη ενώ ο 17χρονος κρατούσε το βεγγαλικό στο δεξί του χέρι όμως αυτό έσκασε στο χέρι του.

Αποτέλεσμα ήταν να ακρωτηριαστούν τρία δάχτυλα του δεξιού του χεριού του 17χρονου με τον ανήλικο να μεταφέρεται στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες με τη ζωή του να μην διατρέχει κίνδυνο.

Σε βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περι βεγγαλικών ενώ συνελήφθησαν οι γονείς του για παραμέληση ανηλίκου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE