ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάριος Πελεκάνος: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από τον ΔΗΣΥ - «Δεν ήταν ήταν ποτέ η επιδίωξη μου η καρέκλα»

Μάριος Πελεκάνος: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από τον ΔΗΣΥ - «Δεν ήταν ήταν ποτέ η επιδίωξη μου η καρέκλα»

«Διατηρώ τις δικές μου θέσεις οι οποίες είναι διαχρονικές. Επέλεξα να ενταχθώ στο ΕΛΑΜ και να συμπορευτώ με τον συγκεκριμένο χώρο για να προωθήσουμε συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις, όπως το δημογραφικό, το μεταναστευτικό και η οικονομική στήριξη ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού», δήλωσε απερίφραστα ο Μάριος Πελεκάνος.

Ερωτηθείς σήμερα Τρίτη από τη δημοσιογράφο Κατερίνα Αγαπητού στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», αφού ήταν πάντα ξεκάθαρος με τις πολιτικές του θέσεις, γιατί δεν έφυγε νωρίτερα και περίμενε τώρα, καθώς δεν ήταν απλά ένα μέλος αλλά αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, απάντησε πως από τη δική του πλευρά έδωσε τον αγώνα του και έκανε τον αγώνα του καταθέτωντας τις δικές του πολιτικές θέσεις. Καθώς όσα έγιναν στο πολιτικό γραφείο του κόμματος ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ενδεχομένως να μπορούσα να αποχωρήσω και νωρίτερα, περίμενα όμως να δω το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα.

«Δεν αποχώρησα από τον ΔΗΣΥ για να ενταχθώ στο ΕΛΑΜ. Αποχώρησα για να διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου. Έγιναν στη συνέχεια συζητήσεις με το ΕΛΑΜ και συμφωνήσαμε σε συγκεκριμένες πολιτικές».

Όπως υπέδειξε πρώτα αποχώρησε από τη θέση του Αντιπροέδρου και αφού συμφώνησε με το ΕΛΑΜ αποχώρησε και από μέλος του ΔΗΣΥ.

Δεν ήταν ήταν ποτέ η επιδίωξη μου η καρέκλα ή το οικονομικό όφελος. Μια αναδρομή στο βιογραφικό μου μπορεί να το αποδείξει σημείωσε αναφερόμενος στην αποχώρησή του από θέση στον τραπεζικό τομέα στο εξωτερικό αλλά και από τον ΚΟΑΓ.

Κληθείς να σχολιάσει επικοινωνία από στελέχη του ΔΗΣΥ πριν ανακοινώσει την απόφαση του, σημείωσε ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται από τον καθένα τι πιστεύει ότι είναι σωστό. Ερωτηθείς αν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Νίκο Αναστασιάδη απάντησε θετικά αλλά δεν σχολίασε κάτι περισσότερο παρά ότι παραμένουν καλές οι σχέσεις τους και ότι σέβεται την άποψή του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, καθώς το Ισραήλ αποφάσισε οτι θα ανταπαντήσει στο Ιράν, όπως δήλωσε ανώτατος κρατικός αξιωματούχος . Μια εκ νέου επίθεση στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία,θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top