Καμία ενημέρωση από την εκκλησία για τη Μονή Αββακούμ - Συνεχίζονται οι έρευνες

Καμία ενημέρωση από την εκκλησία για τη Μονή Αββακούμ - Συνεχίζονται οι έρευνες

Οι εξετάσεις για την υπόθεση της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, από τις ανακριτικές ομάδες, στις οποίες συμμετέχουν και οι δύο ποινικοί ανακριτές, τους οποίους έχει ορίσει ο Γενικός Εισαγγελέας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ερωτηθείς σχετικά, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

«Συνεχίζεται, όπως έχω πει, η διερεύνηση των υποθέσεων αυτών», σημείωσε και ανέφερε πως δεν υπάρχει κάτι άλλο προς δημοσιοποίηση αυτή τη στιγμή, ενώ υπάρχει σε εξέλιξη ποινική έρευνα.

Μέχρι στιγμής από πλευράς Εκκλησίας δεν υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση για τις δικές της διαδικασίες, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE