Ενημέρωσε ΠτΔ για πορεία υλοποίησης αποβάθρας στη Γάζα η Αμερικανή Πρέσβης

Ενημέρωσε ΠτΔ για πορεία υλοποίησης αποβάθρας στη Γάζα η Αμερικανή Πρέσβης

Ενημέρωση για τα στάδια και την πορεία υλοποίησης της απόφασης για κατασκευή προσωρινής λιμενικής αποβάθρας στις ακτές της Γάζας για αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας παρείχε την Τρίτη η Πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο Julie Fisher προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στην πλατφόρμα «Χ», ο Πρόεδρος είχε το απόγευμα συνάντηση με την Πρέσβη των ΗΠΑ στην Κύπρο Julie Fisher και τον Αντιστράτηγο Patrick Frank, στην οποία συζητήθηκε η στενή συνεργασία των δύο χωρών για την αποτελεσματική υλοποίηση της πρωτοβουλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα.

Προστίθεται ότι «στο πλαίσιο της συνάντησης η αμερικανική πλευρά ενημέρωσε για τα στάδια και την πορεία υλοποίησης της απόφασης για κατασκευή προσωρινής λιμενικής αποβάθρας στις ακτές της Γάζας για αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας που προορίζεται για αυτούς που την έχουν ανάγκη».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.