Ενημέρωσε ΠτΔ για πορεία υλοποίησης αποβάθρας στη Γάζα η Αμερικανή Πρέσβης

Ενημέρωσε ΠτΔ για πορεία υλοποίησης αποβάθρας στη Γάζα η Αμερικανή Πρέσβης

Ενημέρωση για τα στάδια και την πορεία υλοποίησης της απόφασης για κατασκευή προσωρινής λιμενικής αποβάθρας στις ακτές της Γάζας για αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας παρείχε την Τρίτη η Πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο Julie Fisher προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στην πλατφόρμα «Χ», ο Πρόεδρος είχε το απόγευμα συνάντηση με την Πρέσβη των ΗΠΑ στην Κύπρο Julie Fisher και τον Αντιστράτηγο Patrick Frank, στην οποία συζητήθηκε η στενή συνεργασία των δύο χωρών για την αποτελεσματική υλοποίηση της πρωτοβουλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα.

Προστίθεται ότι «στο πλαίσιο της συνάντησης η αμερικανική πλευρά ενημέρωσε για τα στάδια και την πορεία υλοποίησης της απόφασης για κατασκευή προσωρινής λιμενικής αποβάθρας στις ακτές της Γάζας για αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας που προορίζεται για αυτούς που την έχουν ανάγκη».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE