Συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση στο εξωτερικό - Τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση στο εξωτερικό - Τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Χθες βράδυ αφίχθηκε στη Λάρνακα, με πτήση προερχόμενη από τρίτη χώρα, άντρας ηλικίας 39 ετών.

Από έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε, ότι ο 39χρονος καταζητείτο βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης από αρχές της Γερμανίας, για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, εγκληματικότητας στο διαδίκτυο και απάτης, τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ 2019-2020 σε Γερμανία και Ισραήλ.

Ο 39χρονος συνελήφθη δυνάμει προσωρινού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έναρξη της διαδικασίας έκδοσής του, αρχές της Γερμανίας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE