Συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση στο εξωτερικό - Τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση στο εξωτερικό - Τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Χθες βράδυ αφίχθηκε στη Λάρνακα, με πτήση προερχόμενη από τρίτη χώρα, άντρας ηλικίας 39 ετών.

Από έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε, ότι ο 39χρονος καταζητείτο βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης από αρχές της Γερμανίας, για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, εγκληματικότητας στο διαδίκτυο και απάτης, τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ 2019-2020 σε Γερμανία και Ισραήλ.

Ο 39χρονος συνελήφθη δυνάμει προσωρινού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έναρξη της διαδικασίας έκδοσής του, αρχές της Γερμανίας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE