Συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση στο εξωτερικό - Τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση στο εξωτερικό - Τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Χθες βράδυ αφίχθηκε στη Λάρνακα, με πτήση προερχόμενη από τρίτη χώρα, άντρας ηλικίας 39 ετών.

Από έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε, ότι ο 39χρονος καταζητείτο βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης από αρχές της Γερμανίας, για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, εγκληματικότητας στο διαδίκτυο και απάτης, τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ 2019-2020 σε Γερμανία και Ισραήλ.

Ο 39χρονος συνελήφθη δυνάμει προσωρινού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έναρξη της διαδικασίας έκδοσής του, αρχές της Γερμανίας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE