Η Θέμις Ανθοπούλου στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑ - Θέμα ημερών η ανακοίνωση των ονομάτων

Η Θέμις Ανθοπούλου στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑ - Θέμα ημερών η ανακοίνωση των ονομάτων

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Εκτός από τους βουλευτές Αλέκο Τρυφωνίδη και Μιχάλη Γιακουμή, του Αντιπροέδρου του κόμματος Μαρίνου Κλεάνθους, στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑ φαίνεται πως θα βρίσκεται και η Θέμις Ανθοπούλου, ως Αριστίνδην υποψήφια.

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο «T» η κ. Ανθοπούλου πληροί τα κριτήρια τα οποία έθεσε ο Μάριος Καρογιάν, για τα πρόσωπα που θα συνθέτουν το ψηφοδέλτιο. Η γεωγραφική κατανομή, η διείσδυση στην κοινωνία και η δράση τους σε διάφορους τομείς.

Η Θέμις Ανθοπούλου, είναι Γενική Γαμματέας του Παγκύπριου Οργανισμών Ατόμων με Αναπηρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE