Ομόνοια: Συνάντηση Παπασταύρου με ΚΟΑ για το γήπεδο

Ομόνοια: Συνάντηση Παπασταύρου με ΚΟΑ για το γήπεδο

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΚΟΑ ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Γιάννη Ιωάννου, σχετικά με την ανέγερση γηπέδου.

Συνάντηση με την ηγεσία της Ομόνοιας είχαν ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Γιάννης Ιωάννου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στα γραφεία του Οργανισμού.

Διαβάστε την ανακοίνωση στο ThemaSports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.

BEST OF TOTHEMAONLINE