Ομόνοια: Συνάντηση Παπασταύρου με ΚΟΑ για το γήπεδο

Ομόνοια: Συνάντηση Παπασταύρου με ΚΟΑ για το γήπεδο

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΚΟΑ ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Γιάννη Ιωάννου, σχετικά με την ανέγερση γηπέδου.

Συνάντηση με την ηγεσία της Ομόνοιας είχαν ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Γιάννης Ιωάννου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στα γραφεία του Οργανισμού.

Διαβάστε την ανακοίνωση στο ThemaSports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.