Ομόνοια: Συνάντηση Παπασταύρου με ΚΟΑ για το γήπεδο

Ομόνοια: Συνάντηση Παπασταύρου με ΚΟΑ για το γήπεδο

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΚΟΑ ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Γιάννη Ιωάννου, σχετικά με την ανέγερση γηπέδου.

Συνάντηση με την ηγεσία της Ομόνοιας είχαν ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Γιάννης Ιωάννου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στα γραφεία του Οργανισμού.

Διαβάστε την ανακοίνωση στο ThemaSports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE